Over Zuiderhaven

De Zuiderhaven, het gemak en vertier van wonen in de binnenstad, architectuur met historische allure en het comfort van een luxe nieuwbouwwoning. Waar vindt u dat? Bij uitstek in het nieuwbouwproject Zuiderhaven in Harlingen.

Wonen met prachtig uitzicht

Nieuwbouwproject Zuiderhaven bestaat uit 13 grachtenpanden en 16 appartementen, allemaal met een fantastisch uitzicht. De gevels van de herenhuizen en de drie appartementsgebouwen zijn stuk voor stuk anders, geheel passend bij de stijl van zeventiende-eeuwse grachtenpanden. Van binnen voldoen de woningen en appartementen aan de hoogste eisen van de moderne tijd in comfort, duurzaamheid en veiligheid.

En helemaal bijzonder; u heeft de mogelijkheid om een ligplaats te nemen voor de deur. Zuiderhaven is slechts 5 minuten varen van de Waddenzee!

Historisch plekje midden in het centrum

Zuiderhaven is het laatste deel van de binnenstedelijke herontwikkeling van het Dukdalf terrein in Harlingen. De grachtenhuizen en appartementen komen op een van de laatste historische plekjes midden in het centrum. Een buitenkansje voor stadse genieters met een actieve levensstijl. In een paar minuten wandelt u de binnenstad in waar altijd wel iets te beleven valt.

Maak kennis met Ylse en Seger

Zij kochten een grachtenpand in Zuiderhaven.

Ylse en haar gezin wilden ooit nog eens verhuizen. “Onmogelijk met ons eisenpakket”, dachten zij. Project Zuiderhaven nam al die bezwaren weg. “Na zeventien jaar is het tijd voor een nieuwe start!”

Lees verder

Voorzieningen Zuiderhaven

Wonen aan de Zuiderhaven betekent alledaags gemak. Handige voorzieningen als grote supermarkten liggen om de hoek. Het centrum biedt daarnaast een gezellige mix van winkels, restaurants en galeries. Ook culturele instellingen en sportclubs zijn in de binnenstad goed vertegenwoordigd.

Slim Wonen aan de Zuiderhaven

Alle woningen beschikken over het SlimWonen-systeem, de gebruiksvriendelijke app, die van uw smartphone of tablet een afstandsbediening voor uw huis maakt. Het systeem maakt het mogelijk om op afstand met uw smartphone of tablet alvast de verlichting aan te zetten als u toch wat langer van huis blijft.

Energiezuinig wonen

De grachtenwoningen en appartementen zijn gasloos en dus energiezuinig. Een bodemwarmtepomp zorgt voor een milieuvriendelijke verwarming en alle woningen en appartementen hebben vloerverwarming waardoor radiatoren niet nodig zijn. Zo kunt u de ruimte in uw woning of appartement optimaal benutten.