Woningtypes

Nieuwbouwproject Zuiderhaven bestaat uit 13 grachtenpanden en 16 appartementen, allemaal met een fantastisch uitzicht. De gevels van de herenhuizen en de drie appartementsgebouwen zijn stuk voor stuk anders, geheel passend bij de stijl van zeventiende-eeuwse grachtenpanden. Van binnen voldoen de woningen en appartementen aan de hoogste eisen van de moderne tijd in comfort, duurzaamheid en veiligheid.

Grachtenpanden

De 13 royale grachtenwoningen tellen 3 of 4 woonlagen. U heeft keuze uit diverse type grachtenpanden, met een woonoppervlakte van circa 124 tot 200 m² . De woningen hebben standaard 3 of 4 slaapkamers. Alle grachtenpanden hebben een compacte tuin met berging en twee eigen parkeerplaatsen. Vanaf €425.000,- vrij op naam.

Bekijk de grachtenpanden

Appartementen en penthouse

Aan de Zuiderhaven vindt u 16 appartementen in verschillende soorten en maten. Van modern tot de uitstraling van een zeventiende-eeuws pakhuis. De appartementen zijn circa 85 tot circa 132 m² woonoppervlakte. Alle appartementen beschikken over een eigen berging. Pronkstuk van Zuiderhaven is het penthouse van maar liefst circa 230 m² met fenomenaal uitzicht. De appartementen zijn er vanaf € 325.000,- vrij op naam.

Bekijk de appartementen