Voordelen nieuwbouw

Ruimte voor uw wensen

Heeft u ideeën om de indeling aan te passen naar uw wensen? Dit is mogelijk! Met alle kopers bespreken we de individuele wensen, zodat toekomstige bewoners van Zuiderhaven ieder hun eigen unieke woning krijgt. Alles is fris en nieuw en u bepaalt dus in alles hoe de woning eruit komt te zien. Ook kunt u zelf de indeling en kleur van uw keuken en badkamer bepalen. Het wordt echt úw (t)huis!

Woning geschikt voor de toekomst

De woningen uit ons project Zuiderhaven maken alleen gebruik van elektra en zijn zeer energiezuinig. Onder andere het gebruik van een duurzame bodemwarmtepomp maakt dat deze woningen een waardevaste investering zijn.  

Minder onderhoud

Aan een nieuwbouwhuis heeft u de eerste jaren nauwelijks of geen onderhoud. Dit gemak is mede te danken aan de gebruikte materialen en de moderne technieken. U bespaart dus flink op de onderhoudskosten.

Duurzame materialen

Nieuwbouwwoningen zijn duurzamer, omdat ze het milieu minder belasten en minder CO2 uitstoten. Dit is onder andere te danken aan de goede isolatie en het gebruik van duurzame technieken om de woning van warmte en stroom te voorzien. De woningen worden gebouwd van duurzame materialen. Zo werkt Heijmans bijvoorbeeld uitsluitend met verantwoord gekapt hout.

Lagere energielasten

De woning voldoet aan de hoge isolatie-eisen van deze tijd. Door goede isolatie en een installatie die alleen gebruik maakt van elektra kunt u besparen op uw energierekening. Daarnaast hebt u geen vaste lasten en gebruikskosten voor een gasaansluiting.

Financieel voordeel

Bij nieuwbouw hoeft u geen overdrachtsbelasting, makelaarskosten, taxatiekosten en notariskosten voor de overdracht te betalen.

Aangenaam klimaat

De huizen worden standaard uitgerust met vloerverwarming. Dit zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in huis en daardoor voor een aangenaam klimaat bij koud en warm weer. Radiatoren zijn niet nodig waardoor u de ruimte optimaal kunt benutten. De bodemwarmtepomp is een zeer energiezuinige en comfortabele verwarmingstechnologie, waarmee de woning ook gekoeld kan worden op warmere dagen.