Maak kennis met Zuiderhaven

19 november 2018 | Het project Zuiderhaven ligt op de (voormalige) Dukdalflocatie aan de Zuiderhaven (Schoolstraat, Werfpad, Steenhouwersstraat en Spoorstraat). Op deze locatie worden twee projecten gerealiseerd. Het eerste project bestaat uit 70 sociale huurappartementen die vanaf ongeveer medio 2020 worden verhuurd door De Bouwvereniging. Het tweede project bestaat uit 16 koopappartementen en 13 grondgebonden koopwoningen aan de Zuiderhaven. Deze worden ontwikkeld door Heijmans Woningbouw Noord. De koopwoningen en appartementen gaan naar verwachting in het voorjaar van 2019 in verkoop.

START VOORBEREIDENDE WERKZAAMHEDEN HUURAPPARTEMENTEN
Op de locatie wordt de komende weken gestart met voorbereidende werkzaamheden om het terrein geschikt te maken voor de bouw. Dit betekent dat er bouwhekken geplaatst worden en civiele (grond)werkzaamheden worden uitgevoerd. In het eerste kwartaal van 2019 starten de bouwwerkzaamheden van de 70 huurappartementen. Bekijk de video voor een impressie van het toekomstige gebouw.

INFORMATIEAVOND PROJECT ZUIDERHAVEN
Begin 2019 organiseert Heijmans Woningbouw Noord een informatieavond. Graag laten wij dan de laatste stand van zaken van het ontwerp zien en vertellen we je alles over de verkoopprocedure en planning.
Binnenkort zullen we de datum voor deze informatieavond bekendmaken, zodat je deze alvast in de agenda kunt noteren. We houden je hiervan graag op de hoogte via de website en de nieuwsbrief.