In Zuiderhaven voelt het altijd als vakantie

Prachtig uitzicht over de uitgestrekte haven van Harlingen, het rustgevende kabbelende water, het geruis van de zilte wind en de bedrijvigheid van de vissersboten. De eerste woningen zijn inmiddels verkocht. We willen 'de eerste bewoners' van Zuiderhaven van harte feliciteren.

Maak kennis met Ylse en Seger

Sinds jaar en dag wonen Ylse en haar gezin naar tevredenheid in de mooie havenstad Harlingen. Ze wilden ooit nog eens verhuizen. “Onmogelijk met ons eisenpakket”, dachten zij. Project Zuiderhaven nam al die bezwaren weg. “Na zeventien jaar is het tijd voor een nieuwe start!”

Lees verder

Unieke kans om extra royaal te wonen

We bieden u een unieke kans om twee appartementen samen te voegen tot één royaal appartement. De gehele voorzijde heeft uitzicht op de prachtige haven van Harlingen.

Dit royale appartement heeft diverse mogelijkheden om uw eigen wensen te realiseren. Wilt u een tuinkamer of een groter balkon? Wilt u twee of drie slaapkamers? Wilt u één badkamer, twee badkamers of ook nog een sauna? Dit is mogelijk! Ook als u andere ideeën hebt, dan komen we graag met u in contact. De vrij op naam prijs van twee gecombineerde appartementen is vanaf € 825.000,-.

Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met Kirsten Noorduin van Heijmans via knoorduin@heijmans.nl of 06 21 000 555

 Meer over het royale appartement