It giet oan!

Nadat de bouw van de grachtenpanden al is gestart, gaan wij nu ook beginnen met de bouw van de prachtige appartementen aan de Zuiderhaven in Harlingen!

Op kantoor zijn de voorbereidingen al in volle gang. In december verwachten we de bouwactiviteiten op te starten. Er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar! Op onze projectwebsite kan je zien welke dat zijn.

Op deze website kunt u ook direct meer informatie vinden over het project en de woningen. Wij kunnen ons ook voorstellen dat u liever persoonlijk contact wenst. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze makelaars of met Kirsten Noorduin van Heijmans via 06 21 000 555.

De bouw van de grachtenpanden is inmiddels in volle gang. Op onderstaande afbeelding kunt u zien dat de fundering wordt aangebracht. Deze week wordt het beton gestort waardoor de contouren nog meer zichtbaar zullen zijn.

De grachtenpanden zijn bijna uitverkocht. Er staan nog maar enkele grachtenpanden te koop. Bekijk de website voor meer informatie over de laatste grachtenpanden.